דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

חומרים ל-6 מנות:
4 שקיקי תה
3 כוסות מים רותחים
3 כוסות מים
0.5 מיכל תרכיז סיידר צלול
3-2 כפות דבש
פלחי לימון להגשה

אופן ההכנה

1
1. בסיר (לא מאלומיניום!) מניחים את שקיקי התה ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים. מניחים לתערובת לעמוד מספר דקות.
2
2. מוציאים את שקיקי התה ומוסיפים את שארית המים, תרכיז הסיידר ואת הדבש. מביאים לרתיחה.
3
3. יוצקים לספלים, מקשטים בפלחי לימון ומגישים.
המתכון נכתב ב-12/12/2024