דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

12 מנות
זמן הכנה 10 דקות
זמן אפייה 45
200 גרם פתיתי עמק למאפים מסדרת השף הלבן
100 גרם פתיתי פרמז'ן לפסטה מסדרת השף הלבן
4 מצות
1 רוטב עגבניות מוכן בטעם בזיליקום
4 ביצים
2 גביעי קוטג' תנובה
100 גרם חמאה תנובה
4 כפות שמן זית
קורט סוכר
קורט גרגרי שום
קורט מלח

אופן ההכנה

1
1. מערבבים בקערה את רוטב העגבניות, הביצים, פתיתי העמק והקוטג' ומתבלים בתבלינים ובשמן זית.
2
2. משמנים בחמאה תבנית או כלי לאפייה בגודל של 30X20 ס"מ.
3
3. שוברים את המצות למידה הרצויה כגודל הכלי ומניחים כמצע בתבנית. מניחים מעל חלק מתערובת הגבינות ושוב שכבת מצות וחוזר חלילה עד 3 שכבות כאשר השכבה העליונה היא גבינות
4
4. מפזרים מלמעלה את פתיתי הפרמז'ן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 45 דקות.
המתכון נכתב ב-10/01/2006