דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

200 מ"ל שמנת מתוקה
360 מ"ל חלב
500 גרם שוקולד חלב
מעט וויסקי
תבלינים: ציפורן, קינמון וג'ינג'ר יבש טחון.

אופן ההכנה

1
מביאים לרתיחה את השמנת עם החלב. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד בתנועות ערבוב עד להמסתו.
2
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ואת הוויסקי.
3
מגישים חם או קר עם שני טראפלס אחד לבן ואחד שחור ומקל קינמון לקישוט.
המתכון נכתב ב-05/12/2024