דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

250 גרם עלי חסה ועלי בייבי (עלים ירוקים)
10 גרם צנוברים
70 גרם דג סלומון (או כל דג מועדף לפי בחירה)
5 שרימפסים מקולפים
חצי בטטה מקולפת
50 מ"ל רוטב ויניגרט
פירורי לחם
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1
1. חותכים את הדג לקוביות של 2 ס"מ.
2
2. מצפים את השרימפסים וקוביות הדג בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית.
3
3. מטגנים את הצנוברים טיגון קל ומסדרים עם העלים בקערה נפרדת.
4
4. פורסים את הבטטה לפרוסות דקות ומטגנים בשמן עד להזהבה.
5
5. מערבבים יחד את העלים, הדג , השרימפס והצנוברים ומתבלים עם רוטב הויניגרט. מערבבים ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006