2
ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום , הלימון, מתבלים במלח מטגנים כחצי דקה, מוסיפים את השמיר ומורידים מהאש.
4
מערבבים בקערה את הפלפלים החריפים, הכוסברה והשום ביחד עם מיץ הלימון. כותשים את האנשובי בעזרת כותש שום ישירות לקערה ומערבבים הכול. משרים למשך כשעה במקרר.
6
מחדירים ענף אחד דרך פיו של הדג בחלק התחתון ומוציאים באזור הזנב, את הענף השני מחדירים בחלק העליון מעל עמוד השדרה מאזור הראש ועד הזנב באותו הפילה צד של הדג. שמים על הגריל אין צורך ברשת השיפודים, משתמשים כמתלים מעל הגחלים והופכים אחרי כ- 5 דקות. מגישים בליווי הרטבים.