2
מטגנים להזהבה את פרוסות הבצל בשמן זית, קוצצים את תוכן החצילים ומוסיפים לבצל. מוסיפים את העוף, העגבניות והפטריות. ממשיכים לבשל כ- 10 דקות. יוצקים מיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומכבים את האש.
4
מערבבים היטב את הקמח והביצים. מוסיפים מרק עוף וממשיכים לערבב היטב לקבלת תערובת סמיכה ואחידה. ממלאים את סירות החצילים במילוי, מניחים בתבנית אפייה ויוצקים מסביב יין לבן. אופים בתנור על 180 מעלות כ- 20 - 30 דקות. מוציאים ומצפים ברביכה מעל המלית. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות בחום גבוה. בוזקים מעט שמן זית מסביב ומעל מקשטים בפרוסות עגבניה ומגישים.