2
מערבבים את חומרי המלית: בשר טחון, בצלים, פטרוזיליה, שום, לחם סחוט שהושרה במים , פלפל שחור, מלח, כורכום וביצים. ממלאים בין 2 פרוסות תפוחי האדמה את המלית ומהדקים.
4
בסיר מחממים שמן, מטגנים את הבצל, השום, העגבניות, רסק העגבניות, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום החריף, הקימל ומערבבים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
6
מערבבים את הביצים, רסק העגבניות והמים עד ליצירת בלילה. טובלים את תפוחי האדמה הממולאים בקמח ואז בבלילה. במחבת עמוקה מחממים שמן ומטגנים את תפוחי האדמה הממולאים.
7
מוסיפים את תפוחי האדמה לרוטב ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות עד לסמיכות הרוטב ומגישים