2
מקפיצים את הבצל בשמן זית 1-2 דקות מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן. מוסיפים את הסלרי והפלפלים וממשיכים לטגן מספר דקות. מוסיפים את העגבניה, מתבלים באורגנו, מוסיפים את הזיתים, יוצקים עוד שמן זית ע"פ הצורך, מוסיפים את האנשובי, מערבבים ומסירים מן האש. מצננים את המלית לטמפ' החדר. ממלאים כל דג במלית בנדיבות, מגלגלים את הדגים בניילון נצמד ומניחים לשעה במקרר. מוציאים מן הניילון, מניחים בתבנית, מפזרים את יתרת המלית מעל ומסביב לדגים ואופים בחום גבוה מאוד כ- 8 דקות. מגישים בליווי עלים ירוקים.