1
לשקית ניילון שופכים קמח, מלח, פלפל שחור, חצי כפית כמון ואת חלקי העוף. מערבבים עד שכל חלקי העוף מצופים מכל הצדדים. בסיר מטגנים בשמן זית את חלקי העוף עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג. באותו סיר מטגנים את הבצל. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את ציר העוף עד לכיסוי העוף, מבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות.
3
מטגנים את קוביות הלחם. טוחנים אותן יחד עם השום, 2 החלמונים, 4 כפות מהרוטב שבסיר, מלח, פלפל שאטה, זעפרן, וחצי כפית כמון עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפיקאדה לסיר הבישול וממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות.
4
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6
מסדרים את העוף על הצלחת ויוצקים מעל את הרוטב, מקשטים מעל עם השקדים הלבנים, 2 החלבונים והפטרוזיליה. מומלץ להגיש בליווי אורז לבן.