בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
רוטב עגבניות בסיסי לפסטה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
23 דקות
זמן עבודה
23 דקות
מצרכים
2 כפות
שמן זית
2
בצלים קצוצים דק
2
שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1
קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף
סוכר
מלח ופלפל
1 כפית
ריחן מיובש
1 כפית
פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה
1
1. מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
2
2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים
3
לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
המתכון נכתב ב-19/11/2024
תגיות:
רטבים לפסטה (רטבים)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך