דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

מרכיבים:
2 כפות חמאה
1 כף שמן חמניות
1 ק"ג בצלים חתוכים לעיגולים
1 כפית סוכר
1 כף קמח רגיל
1 ליטר מרק בקר (אפשרי עוף)
2 כפות יין לבן
2 כפות רוטב ווסטייר
לחם בגט
גבינה שוויצרית "גרוייר" (אפשרי קשקבל)
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1
הוראות הכנה:
2
לחמם חמאה ושמן בסיר גדול + סוכר + בצל עד צבע מוזהב.
3
להוסיף קמח ולטגן עוד 2 דקות.
4
להוסיף מרק, 2 כוסות מים, יין ורוטב ווסטייר, ולבשל 25 דקות על אש נמוכה.
5
לטגן את לחם הבאגט ולשפשף עם השום מכל הצדדים.
6
להניח את הלחם על קערת המרק לפזר מעליו גבינה ואז לשים בתנור.
המתכון נכתב ב-11/01/2006