1 ק"ג בשר פלדה חתוך לקוביות גולאש 2.5 על 2.5
150 -200 ג' חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
5-6 בצלים חתוך לקוביות גדולות
4-5 גזר חתוך לקוביות גדולות
2 גבעולי סלרי חתוך לקוביות גדולות
150 ג' זיתים ירוקים מגולענים
5-6 עגבניות מרוסקות מקופסא
עגבניות שרי מקופסה ע"פ הטעם
1
את הבשר ממליחים ומפלפלים, במחבת עם שמן זית מטגנים את קוביות הבשר, מוסיפים את קוביות האווז וממשיכים לטגן מספר דקות. מניחים בתבנית חסינת אש את הבצל, הגזר, הסלרי, הטימין ועלי הדפנה. מוסיפים את קוביות הבשר וקוביות האווז.
2
יוצקים את היין, הקוניאק והמים, מבשלים ללא מכסה על אש נמוכה כשעתיים וחצי. מוסיפים את הזיתים, העגבניות המרוסקות ועגבניות השרי. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה, ומגישים.