1
לקערה עם קמח מוסיפים שמן, שני חלמונים, טיפת מלח וטיפת סוכר. מערבבים ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. סוגרים את גוש הבצק בניילון נצמד ומקררים בערך כשעה במקרר.
3
מערבבים גבינת פאיסה וגבינת קשקבל. מוסיפים נענע מיובשת, 2 ביצים ומערבבים הכול לעיסה אחידה. את הבצק שקיררנו, מרדדים בעזרת מערוך על משטח עבודה מקומח. בעזרת פורמה כ- 10 ס"מ יוצרים עיגולים. מניחים מן המלית במרכז העיגולים, כחצי כף לכל עיגול. מקפלים את השוליים למרכז וסוגרים את הקצוות. את החלבונים טורפים ומשתמשים בהם כדבק. בעזרת מברשת מברישים את הכיסונים בחלבונים הטרופים. זורקים את הכיסונים לסיר עם שמן רותח. מטגנים כמה דקות רק עד שהכיסונים יקבלו צבע מעט שחום. מספיגים בנייר סופג ומגישים.