דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

6 אגסים בוסק חצויים נקיים מליבה
5 גרם סוכר
6 כפות ריבת פירות
6 קוביות חמאה קטנות
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה

1
הבצק:
2
מערבבים יחד את הקמח החמאה והמלח, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק חלק. מרדדים את הבצק למלבן וחותכים ל- 6 מלבנים. על כל חצי אגס בוזקים סוכר, מניחים כפית ריבה וקוביית חמאה.
3
סוגרים את שני חצאי האגס יחד ומניחים כל אגס במרכז מלבן בצק, עוטפים את האגס ויוצרים חבילה אישית. מברישים את החבילות ואופים בתנור כ- 30 דקות על 160-180 מעלות.
המתכון נכתב ב-12/01/2006