1
מניחים בסיר את האגסים המקולפים ומוסיפים יין, קינמון, רוזמרין וסוכר. מבשלים כ- 10 דקות עד להתרככות קלה ולקבלת צבע בורדו. מוציאים את האגסים מהנוזל ומקררים במשך כ-20 -30 דקות.
2
במחבת קולים את השקדים עד לקבלת צבע זהוב ולאחר מכן מצננים. פורסים את הבצק, וחותכים אותו ל- 5 חלקים שווים לאורכו, ול- 3 חלקים שווים לרוחבו, כך שמתקבלים 15 ריבועי בצק אחידים בגודלם. מפזרים את השקדים על הבצק ובוזקים אבקת סוכר על הריבועים. מניחים אגס במרכז הבצק ועוטפים אותו עד ל3/4 מגובהו כשרק קצה האגס מבצבץ. מברישים את הבצק בביצה. מפזרים שקדים על תחתית הבצק, זורים שוב אבקת סוכר.
3
מכניסים לתנור למשך כ- 30 דקות בחום של 180 מעלות. מצמצמים את הנוזל שבו בושלו האגסים עד לקבלת רוטב סמיך וכהה מבשלים בערך כחצי שעה על אש גבוהה. מניחים אגס בצלחת, מוזגים כף מהרוטב ומגישים.