1
מביאים לרתיחה את סירופ הסוכר ומוסיפים את האגסים. ממשיכים לבשל לריכוך האגסים כ- 5-10 דקות. מפרידים מן האגסים ומוסיפים רכז פירות יער, מערבבים ומסירים מן האש.
3
מביאים לרתיחה את החלב יחד עם ההל וגרידת התפוז. טורפים יחד במטרפה את החלמונים, הסוכר ורכז התפוזים לקשירה. ממשיכים לערבב בכף עץ בבן מארי כ- 10 דקות נוספות לקבלת קרם ומצננים.
4
יוצקים מהפטיסייר על האגסים ומעבירים ל- 2 דקות מתחת לגריל עליון. מגישים את האגסים בליווי הרוטב וקרם פטיסייר ליד.