1
חוצים את האגסים לשניים, חותכים פרוסה דקיקה מבסיס האגסים ליציבות, מנקים מליבה ויוצרים כ- 4-5 כדורים קטנים ממרכז כל חצי אגס.
3
מבשלים את היין עם הסוכר החום, אבקת קינמון ופלפל שחור על אש בינונית כשעתיים. לאחר שהיין הצטמצם מוסיפים את גרידת התפוז.
5
מטגנים את התמרים והאגוזים בשמן אגוזי לוז מספר דקות. מוסיפים סוכר חום ו- 2 כפות מהיין הרותח מערבבים היטב, מכבים את האש ומוסיפים את כדורי האגסים. ממלאים את האגסים בתערובת ואופים בתנור 20 דקות בחום בינוני. מגישים בליווי הרוטב.