2
מערבבים את מיץ התפוזים הטרי עם ליקר התפוזים וטובלים את הביסקוויטים טבילה קצרה.
3
קוצצים לקוביות את האפרסקים והנקטרינות ומוסיפים את הנענע, הבזיליקום, גרידת הלימון, גרידת התפוז, אבקת הסוכר, פלפל השאטה ומיץ התפוזים.
5
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם השמנת החמוצה עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון, גרידת התפוז, נענע ואבקת הסוכר.
7
מניחים רינג (למי שאין אפשר להשתמש בכל תבנית אחרת) על צלחת ובתוכו שקף שלא ידבק (אפשר גם ניילון נצמד), מניחים את תחתית הביסקוויטים ודוחסים אותה קצת. מעל, שמים עד חצי הגובה את הסלסה ומעל את הקרם ומקררים למשך לילה שלם.