דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

500 גרם נקטרינות מגולענות
150 גרם אגוזי מלך טחונים
30 גרם חמאה רכה
1 כוס שמנת מתוקה
2 חלמונים
90 גרם אבקת סוכר
40 גרם אבקת סוכר וניל
דבש
2 כפות פרורי לחם

אופן ההכנה

1
טוחנים את החמאה, אבקת הסוכר והאגוזים. ממלאים את הנקטרינות במילוי שנוצר. משמנים תבנית חסינת אש בחמאה, מפזרים מעל את פרורי הלחם ומניחים את הנקטרינות הממולאות. מקציפים סוכר וניל, חלמונים ושמנת ומכסים את השזיפים בבלילה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ - 20 דקות. מגישים.
המתכון נכתב ב-12/01/2006