דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

תות שדה טרי נקי ופרוס
תפוזים טריים קלופים ללא חלק לבן ופרוסים
חומץ בלסמי לפי טעם
סוכר וניל
כל הכמויות תלויות בגודל הכלי

אופן ההכנה

1
בכלי זכוכית דקורטיבי מניחים שכבת תות שדה
2
מעט סוכר וניל, מספר טיפות חומץ, שכבת פרוסות תפוזים, מעט סוכר וניל, מספר טיפות חומץ וחוזר חלילה עד למילוי כל הכלי. עוטפים בניילון נצמד
3
משאירים לנוח במקרר כ- 5 שעות ומגישים.
המתכון נכתב ב-12/01/2006