בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
טרייפל תות שדה ותפוזים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
תות שדה טרי נקי ופרוס
תפוזים טריים קלופים ללא חלק לבן ופרוסים
חומץ בלסמי לפי טעם
סוכר וניל
כל הכמויות תלויות בגודל הכלי
אופן ההכנה
1
בכלי זכוכית דקורטיבי מניחים שכבת תות שדה
2
מעט סוכר וניל, מספר טיפות חומץ, שכבת פרוסות תפוזים, מעט סוכר וניל, מספר טיפות חומץ וחוזר חלילה עד למילוי כל הכלי. עוטפים בניילון נצמד
3
משאירים לנוח במקרר כ- 5 שעות ומגישים.
המתכון נכתב ב-12/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך