בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
כדורי גבינה מתוקים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
150
גרם גבינת ריקוטה
3
ביצים
30
גר' צימוקים קטנים
גרידה מחצי תפוז
כוס קמח
כפית
סודה לשתייה
כוס שמן חמניות לטיגון
2
כוסות מים
כוס סוכר
מקל וניל
צרור נענע טרי
150
גר' פקאן
אופן הכנה:
אופן ההכנה
1
מערבבים בעזרת מיקסר ידני גבינת ריקוטה, ביצים, צימוקים וגרידת תפוז. מערבבים בקערה כוס קמח וכפית סודה לשתיה ומוסיפים בהדרגה לתערובת הגבינה והביצים. יוצרים צורה של כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חמניות חם. מקררים את הכדורים.
2
טובלים את הכדורים בשבבי הפקאן. בסיר מבשלים: מים, כוס סוכר ומקל וניל עד לסמיכות הסירופ. מוסיפים צרור נענע טרי ומקררים. מגישים בצלחת בליווי סירופ מעל.
המתכון נכתב ב-12/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך