דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

150 גרם גבינת ריקוטה
3 ביצים
30 גר' צימוקים קטנים
גרידה מחצי תפוז
כוס קמח
כפית סודה לשתייה
כוס שמן חמניות לטיגון
2 כוסות מים
כוס סוכר
מקל וניל
צרור נענע טרי
150 גר' פקאן
אופן הכנה:

אופן ההכנה

1
מערבבים בעזרת מיקסר ידני גבינת ריקוטה, ביצים, צימוקים וגרידת תפוז. מערבבים בקערה כוס קמח וכפית סודה לשתיה ומוסיפים בהדרגה לתערובת הגבינה והביצים. יוצרים צורה של כדורים ומטגנים בסיר עם שמן חמניות חם. מקררים את הכדורים.
2
טובלים את הכדורים בשבבי הפקאן. בסיר מבשלים: מים, כוס סוכר ומקל וניל עד לסמיכות הסירופ. מוסיפים צרור נענע טרי ומקררים. מגישים בצלחת בליווי סירופ מעל.
המתכון נכתב ב-12/01/2006