1
פורסים תפוח עץ אחד לפרוסות דקות, מסדרית את הפלחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור בחום של 110 מעלות לשעה. חותכים שני תפוחי עץ לקוביות, מניחים במחבת עם 2 כפות חמאה ומטגנים עד להזהבה. מכבים את האש.
3
מניחים כל סיר מים רותחים קערה, מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים בהדרגה את הדבש וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה סמיכה. מעבירים את הקערה עם הבלילה לקערה עם מים וקרח, תוך המשכת ההקצפה. מקציפים שמנת.
4
את תערובת הביצים והדבש מקפלים לתוך השמנת המוקצפת. מניחים את קוביות תפוחי העץ בכלי הגשה אישי, מעל את המוס ומכניסים למקרר לשעתיים.
6
מקשטים בתפוחי העץ האפויים