בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט קליפורניה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
2
פרוסות אננס חתוכות לקוביות
1
תפוז חתוך לקוביות
1
תפוח עץ פרוס
0.5
מלון קטן חתוך לקוביות
0.5
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
0.5
פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
2-3 עלי חסה עגולה קרועים לחתיכות גדולות
3 כפות
שמנת מתוקה
מיץ מ-1/2 לימון
3 כפות
מיונז
כמה אגוזי פקאן (או אגוזי מלך)
אופן ההכנה
1
מערבבים את הפירות והירקות בקערה ויוצקים עליהם את השמנת המתוקה.
2
מערבבים את המיונז ואת מיץ הלימון ויוצקים על הסלט.
3
מקשטים באגוזים ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך