דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

2 פרוסות אננס חתוכות לקוביות
1 תפוז חתוך לקוביות
1 תפוח עץ פרוס
0.5 מלון קטן חתוך לקוביות
0.5 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
0.5 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
2-3 עלי חסה עגולה קרועים לחתיכות גדולות
3 כפות שמנת מתוקה
מיץ מ-1/2 לימון
3 כפות מיונז
כמה אגוזי פקאן (או אגוזי מלך)

אופן ההכנה

1
מערבבים את הפירות והירקות בקערה ויוצקים עליהם את השמנת המתוקה.
2
מערבבים את המיונז ואת מיץ הלימון ויוצקים על הסלט.
3
מקשטים באגוזים ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006