1
במעבד מזון מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת עיסה רכה ואחידה כ- 1.5 דקות. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב במהירות בינונית עד לקבלת מסה אחידה כ- 1.5 דקות. מוסיפים: קינמון, קמח ואגוזי מלך וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד כ- 1 דקה (אין לערבב יתר על המידה). יש לערבב עד לספיחת כל הקמח. מרדדים ידנית את הבצק לפלטה של בצק בעובי של 3 ס"מ וצורה מלבנית. מניחים על גבי מגש ומכניסים לפריזר ל - 12 שעות. מוציאים את הבצק הקפוא ומניחים אותו על גבי משטח שיש או עץ. חותכים בעזרת סכין גדולה וחדה רצועות בצק בעובי 4 ס"מ, מכל רצועה חותכים עוגיות מלבניות בעובי של חצי ס"מ לערך, בתבנית אפייה עם נייר אפייה מניחים את העוגיות ברווחים של כ - 3 ס"מ זו מזו. על כל עוגייה שמים חצי אגוז מלך, ומורחים במעט ביצה טרופה. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות כ - 15 - 20 דק' עד להזהבת העוגיות.