2 תפוחי עץ גדולים סטרקינג חתוכים לגפרורים עם הקליפה
1 ראש סלרי גדול מקולף וחתוך לגפרורים
¼ כוס שומשום קלוי וקר
1 כף מיץ לימון
1 לימון גרידה
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
1 גביע קרם פרש
2 כפיות דבש
מלח לתיבול
פלפל לבן לתיבול
2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
1
מערבבים יחד את הסלרי עם התפוחים, הכוסברה, מיץ לימון וגרידת הלימון. מוסיפים את הקרם פרש ומתבלים במלח, פלפל לבן ודבש. מוסיפים את השומשום הקלוי, מערבבים היטב וממלאים את חצאי האבוקדו בתערובת. מקשטים בעלה כוסברה ויוצקים שמן שומשום מסביב.