דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

8 חצאי חזות עוף ללא עור ועצמות
1 כוס סלרי פרוס
1.5 כוס ענבים שחורים חצויים
¾ כוס אגוזי פקאן
עלי חסה משי אדומים וירוקים
מספר כוסות מים
½ כוס יין לבן
4 גרגירי פלפל אנגלי שלם
4 גרגירי פלפל שחור
1-2 גבעולי פטרוזיליה
לויניגרט דבש חרדל:
2 בצל שאלוט קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
3 כפות דבש
2 כפות חרדל דיג'ון גרגירים
½ כוס חומץ בן יין אדום
1 לימון מיץ

אופן ההכנה

1
מבשלים לרתיחה את המים, יחד עם עלה הדפנה, יין לבן, פלפל אנגלי, פלפל שחור והפטרוזיליה.
2
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ - 5 דקות. מוסיפים את חזות העוף מביאים שוב לרתיחה. מסירים מן האש ומניחים לכ- 10 דקות נוספות. מצננים את החזות וחותכים לרצועות. מערבבים יחד את רצועות העוף עם האגוזים והסלרי. מסדרים עלי חסה בבסיס צלחת הגשה, מניחים מעל את הסלט ויוצקים מעל מן הרוטב.
3
הרוטב:
4
מערבבים בבלנדר את כל המצרכים יחד.
המתכון נכתב ב-12/01/2006