בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט פטוש
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
2
צרורי פטרוזיליה קצוצים דק
4
גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1
צרור עלי נענע קצוץ
2
עגבניות אדומות וגדולות חתוכות לקוביות
לב של חסה ערבית חתוך לשערות דקות
2
מלפפונים מקולפים חתוכים לקוביות
מיץ מ- 2-3 לימונים
חצי כוס שמן זית
מלח
סומאק
לחם אורגני קלוי
גבינה ערבית
אופן ההכנה
1
בקערה מערבבים פטרוזיליה, בצל ירוק, עגבניות, חסה, מלפפונים, נענע, מיץ לימון, שמן זית, מלח וסומאק, טועמים ומתבלים לפי הטעם. במחבת עם שמן זית קולים את הלחם ומתבלים. מעבירים לצלחת ומגישים.
המתכון נכתב ב-12/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך