1
במעבד מזון מערבבים היטב מיץ לימון, מיץ תפוזים, שום, מלח, פלפל שחור וצ'ילי מתוק. מוסיפים 2 ביצים וממשיכים לערבב 5-10 שניות. יוצקים בעדינות שמן זית, תוך כדי ערבול, עד להתקשות התערובת. במחבת מחממים היטב שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל החריף ואת העגבניות ומקפיצים קלות. מוסיפים את השעועית ומתבלים במלח ופלפל. ממשיכים להקפיץ את הירקות כדקה או שתיים. מטגנים את פרוסות הגבינה משני הצדדים, במחבת משומנת במעט שמן זית, עד לקבלת צבע זהוב. על צלחת הגשה יוצקים כף גדושה של אליולי. מניחים שתי פרוסות גבינה מעל ומסדרים רבע מסלט השעועית.