דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

2 תפוזים קלופים חצויים ופרוסים לפרוסות
מיץ תפוזים מ- 1 תפוז
400 גר' תאנים טריות מחולקות ל- 4
600 גר' רוקט
5-10 גבעולי נענע חתוכים
0.5 כוס גרגירי רימון
אבקת פלפל צ'ילי טחון
¼ כוס שמן זית
200 גר' קשקבל חתוכה לקוביות 2X2 ס"מ
1 ביצה
2 כפות קמח לקימוח
פירורי לחם מתובלים
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1
בקערה מערבבים גרגירי רימון, תפוזים, רבעי תאנים, רוקט ונענע. מערבבים מיץ תפוזים, שמן זית, מלח, אבקת פלפל צ'ילי. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. את קוביות הגבינה טובלים בקמח, בביצה טרופה ובפירורי לחם מתובלים. מטגנים את "השניצלים" בשמן זית 1-2 דקות עד להזהבה. מגישים את הסלט בתוספת הגבינה המטוגנת.
המתכון נכתב ב-12/01/2006