2
מערבבים בקערה גבינת עזים, גבינת פטה, אגוזי מלך, פירורי לחם, גרגרי כוסברה, פטרוזיליה, טימין, גרידת לימון, שום ועגבניות. מפזרים את המלית על כל עלה בשליש התחתון באופן שווה. מקפלים את שולי העלה ומגלגלים אותו תוך כדי הידוק. מרתיחים בסיר יין אדום, סילאן, ציפורן, עלי דפנה, פלפל אנגלי, גרגרי פלפל שחור, תרמיל הל ולמון גראס. מצמצמים עד 1/3 מכמות הרוטב. מוסיפים את הענבים לבישול של 2 דקות ולבסוף מוסיפים את החמאה. מורחים את עלי הגפן המגולגלים במעט שמן זית וצולים על הגריל כמספר דקות. מסדרים את עלי הגפן על צלחת הגשה ומעליהם יוצקים את הרוטב.