דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

3 ראשי סלרי קלופים חתוכים לפרוסות דקות
שמן זית לטיגון
1 בצל קטן קצוץ דק
10 פטריות גדולות חתוכות גס
1 כף קמח
½ כוס מי בישול הסלרי
½ לימון מיץ
1 כף רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח לתיבול
פלפל לתיבול
½ כוס מים

אופן ההכנה

1
מבשלים את פרוסות הסלרי במים כ- 10 דקות עם מלח. מטגנים קלות את הבצל בשמן זית. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לטגן 1-2 דקות. בוזקים את הקמח, בוחשים היטב, מוסיפים את רסק העגבניות והמים בוחשים שוב ומוסיפים את פרוסות הסלרי המבושל וגם את מי הבישול. מבשלים להסמכה כ- 10 דקות על אש נמוכה. מוסיפים את הפטרוזיליה, מיץ הלימון, ממשיכים לבשל עוד כדקה ומגישים.
המתכון נכתב ב-12/01/2006