1
בסיר שטוח לטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף את
2
השום, לטגן מעט ולהוסיף את הגזרים המגורדים.
3
לטגן הכל ביחד כדקה.להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה. לבשל מס' שניות ולהוסיף מלח ופלפל.
4
לקחת את הפול, להוסיף לסיר, לבשל מעט ולהוסיף כוס מים. לבשל 15-20 דק'. להוסיף שתי כוסות מים לסיר, להגיע לרתיחה ולהוסיף את האורז. להוסיף את מרק העוף לערבב ולטעום (במידת הצורך להשלים תיבול לפי טעם). להנמיך להבה. במהלך הבישול לערבב עם מזלג בזהירות פעמיים.