1
במחבת עם שמן זית חם מטגנים את הבצל. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר הטחון. כשהבשר מקבל צבע מוסיפים את הכבדים, ממליחים, מפלפלים ומטגנים עוד מספר דקות.
2
ממלאים את האגסים בתערובת, מצפים את האגסים בקמח, בביצה טרופה ובפירורי לחם. מטגנים את האגסים בשמן סויה עמוק ולא חם מאוד מספר דקות עד לקבלת צבע זהוב.
4
ממיסים את הסוכר ליצירת קרמל. מוסיפים לקרמל יין אדום, ציר בקר, סויה ושמן שומשום. מערבבים היטב ומוסיפים את הקורנפלור המומס תוך כדי ערבוב. מתבלים בפלפל שחור וממשיכים לבשל עוד כ - 10 דקות לצמצום הרוטב. חוצים את האגס לשניים, יוצקים מסביב את הרוטב, מקשטים בעלי רוזמרין ומגישים.