2
מטגנים את הבצלים עד לקבלת צבע שחום כ- 10 דקות. מוסיפים פפריקה, מנמיכים את האש ומטגנים עוד 1-2 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. מערבבים יחד את האורז, הבשר, פטרוזילה, בזיליקום, נענע, בצל, פלפל חריף, רסק עגבניות, שום ומלח. מוסיפים את המים ומערבבים למלית אחידה. ממלאים את פנים הירקות והפירות בתערובת. בסיר כבד מניחים עלי כרוב בבסיס הסיר, מעל מניחים את הממולאים בשכבות. יוצקים את הרוטב החם מעל, סוגרים בצלחת וסוגרים במכסה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 40 דקות. אח"כ מוציאים את הצלחת, מוסיפים את עלה הדפנה, גמבה אדומה, גבעולי נענע, צימוקים לבנים ותאנים. סוגרים במכסה וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 10 דקות.