4
ממליחים ומפלפלים את נתח הבשר וסוגרים בשמן זית כ - 1 דקה מכל הצדדים. יוצקים את הברנדי וממשיכים לבשל כ- 1-2 דקות. מוסיפים את המים ומניחים את הטימין מעל נתח הבשר. מסדרים מסביב את פרוסות העגל ומוסיפים את עלי הדפנה. מביאים לרתיחה, סוגרים במכסה ואופים בתנור כ- 2.5 שעות על 150 מעלות. אפשר להמשיך על האש על אש נמוכה. כחצי שעה לפני גמר האפייה מוסיפים את בצלי הפנינה, כ- 10 דקות לפני הסוף מוסיפים את הגזר. לפני ההגשה יוצקים מעט מנוזלי הבישול מעל נתח הבשר ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.