2
מסדרים את פלחי התפוחים במחבת, מוסיפים סוכר, עלה דפנה ופלפל אנגלי. יוצקים את היין, מכסים בנייר כסף ומבשלים על אש נמוכה כ- 6 דקות.
4
עוטפים את חזה ההודו בפרוסות חזה האווז, מניחים מעל את ענפי הרוזמרין וקושרים היטב בחוט. מטגנים את ההודו בשמן זית וסוגרים היטב מכל הצדדים. מעבירים לתנור ואופים 20 דקות בחום של 180 מעלות. באותה מחבת שבשר ההודו טוגן, מטגנים את הכרישה, הגזר והסלרי מספר דקות.
5
מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים לצמצום הנוזלים.
7
פורסים את ההודו לפרוסות דקות, מוסיפים את התפוחים המבושלים והירקות המטוגנים ויוצקים מיין הבישול.