1
משרים את קוביות הבשר במקרר ל- 30 דקות במרינדה המכילה: בצל קצוץ, בצלי שאלוט קצוצים, שיני שום פרוסות, רוטב סויה ופלפל לבן. מחממים בסיר 3 כפות שמן זית, מוסיפים 200 גרם סוכר חום ומערבבים. מוסיפים את הבשר ומטגנים לסגירה. מסננים את נוזלי המרינדה ומוסיפים לסיר. מוסיפים את הפלפל החריף, הפלפל הירוק והגזר. יוצקים את מיץ העגבניות, מערבבים בעדינות, סוגרים במכסה ומבשלים כ- 15-20 דקות. מוסיפים את האורז, יוצקים את המים, סוגרים במכסה וממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות. משהים בסיר עוד כ- 5 דקות ומגישים