1
שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים.
3
מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.
4
מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות.
5
מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים. חוצים את הכנפיים לשניים.
6
מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה.
7
טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
8
מחממים את השמן לטיגון עמוק.
9
כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה.