דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

12 כנפי עוף נקיות מנוצות
1 כוס קמח (או קמח מלא)
מעט מים
1 כוס פירורי לחם
3 עלי דפנה
1 פלפל צ'ילי חריף
חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
שלוש שיני שום חצויות
שמן לטיגון עמוק.

אופן ההכנה

1
שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים.
2
מניחים על אש גבוהה.
3
מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.
4
מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות.
5
מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים. חוצים את הכנפיים לשניים.
6
מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה.
7
טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
8
מחממים את השמן לטיגון עמוק.
9
כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה.
10
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-13/01/2006