4.5 כוסות קמח לתבנית בינונית ו- 5 כוסות לתבנית גדולה.
2 כוסות מים (ל- 4.5 כוסות קמח) .
2 ורבע כוסות מים (ל- 5 כוסות קמח).
0.5 חבילת שמרית.
100 גרם חמאה.
2 כפיות שטוחות של מלח.
200 גר' גבינה בולגרית.
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת.
1 חבילת קוטג'.
מס' גרגירי סוכר.
אופן ההכנה
1
שמים את הקמח בקערה. יוצרים גומה בקמח. לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר. מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
2
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד! מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
3
משמנים תבנית במרגרינה, משטחים בה את הבצק, ומתפיחים במשך שעתיים שלש. מפזרים מספר טיפות שמן רגיל באופן שווה מעל הבצק .חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי ,מפזרים את הגבינה המגוררת . מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
4
אופים למשך כ- 30 דקות ב- 180 מעלות. עד להזהבה. לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים, ומגישים חם.