דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

עוף מחולק
אפונה קפואה,מופשרת
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
1 ראש סלרי קצוץ
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים או קוביות גדולות
פטרוזיליה קצוצה
1 כפית כורכום
1כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
פפריקה חריפה, אם רוצים
מעט שמן

אופן ההכנה

1
1.בסיר רחב ושטוח (רצוי לדגים)מחממים מעט שמן.
2
2.מטגנים את הבצל עד לשקיפות,.
3
3.מוסיפים את שאר המצרכים פרט לתפוחי-האדמה,מוסיפים 1 ו 1/2 כוסות מים
4
ומביאים לרתיחה,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים חצי שעה.
5
מוסיפים את תפוחי האדמה,מוסיפים עוד מים ,וממשיכים לבשל עד שתפוחי- האדמה רכים.
המתכון נכתב ב-13/01/2006