1
1 יש לחמם בסיר את החלב יחד עם שקית הגלטין.
2
2 בקערה נפרדת יש לערבב טוב את כל החומרים של תערובת 2 ולהוסיף לתערובת החלב עד לרתיחה( עד להסמכה).
3
3 יש להעביר את התערובת שהתקבלה לקערה גדולה ולקרר אותה לטמפ' החדר.
4
4 יש להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר ולהוסיף לתערובת שהתקררה.
5
5. את החלבונים יש להקציף עם הסוכר ולהוסיף לתערובת.
6
כעת כל שנשאר הוא לערבב בזהירות את התערובת לצקת לתבנית ולהכניס למקרר למשך 6 שעות.