6 פרוסות דג טרי -לוקוס,פרידה,דניס,בורי
3/4 כוס שמן -אפשר שמן זית לפי הטעם
ובתוכו לערבב 2 כפיות גדושות פפריקה אדומה מתוקה.
2
בסיר דגים מניחים לפי הסדר הבא את כל החומרים-
3
פרוסות העגבניות, רצועות פלפל מתוק, פלפל חריף , פול,
4
חצי מכמות השום וחצי מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח
5
ומעל הכל את פרוסות הדג. למלא מים עד גובה הירקות ולהרתיח עם
6
מכסה. לאחר שרתח להוסיף את השמן והפפריקה לעוד כמה דקות ברתיחה
7
ולאחר מכן להנמיך את האש עם מכסה פתוח מעט מאוד רק להוצאת האדים
8
ולהשאיר במשך כחצי שעה- 40 דקות עד שכל המים מתאדים. 5 דקות לפני
9
הסיום מוסיפים את חצי מכמות השום שנותרה וחצי מכמות הכוסברה שנותרה.