חתיכות דג פילה- מכל סוג שהוא לפי מס' המנות הדרוש(כאן זה מתאים ל- 6 מנות בערך).
2 כפות גדושות אריסה - רצוי ביתית
כפית פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם
שש שיני שום כתוש (אם אוהבים- אפשר להוסיף!)
2
יש שני אופנים בהם מטגנים את חתיכות הדג:
4
ב. לטבול בביצה עם פטרוזיליה קצוצה.
5
אני אישית אוהבת את הקמח בלבד. לאחר שמטגנים היטב את הדגים מכל הצדדים מניחים אותם בצד.
6
מכינים מכל שאר החומרים רוטב- הצרמלה , מערבבים היטב היטב ושופכים על חתיכות הדג המטוגן. מעל מפזרים לקישוט - כוסברה קצוצה טריה וירוקה!