3
הראשונה ליצור עיסה הומוגנית טחונה.
4
יש להקפיד על שטיפה יסודית של הדג אם
5
הוא פילה קפוא ועל סחיטה טובה שלא ישארו מים בדג את החומרים של הרוטב יש להניח בסיר דגים נמוך
7
פרוסות העגבניות, פלפל מתוק, פלפל חריף,
8
חצי מכמות הכוסברה וחצי מכמות השום,
9
לכסות במים עד גובה הירקות לשים על הגז
10
ולהוסיף את הכורכום הכמון והמלח
11
.ליצור כדורים קטנים ולסדר אותם על הירקות.
12
לאחר שהכל מלא והמים רותחים מכסים
13
לבישול בן רבע שעה את קציצות הדגים.
14
לאחר שבושלו מוסיפים את הפפריקה
15
והשמן מביאים לרתיחה נוספת ומנמיכים
16
את האש לחצי שעה לפחות עם מכסה
17
ול- 10 דקות במכסה פתוח חלקית.
18
בשלב זה מוסיפים את החצי השני של השום והכוסברה, שישאירו טעם דומיננטי בסוף .