בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
לחם תירס
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
2
כוסות קמח תירס גס
2
כוסות קמח לבן
חצי כפית מלח
4
כפיות אבקת אפיה
שליש כוס פרוקטוז (להשיג בחנויות טבע)
2
וחצי כוסות מים רותחים
2
כפיות שמן קנולה
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את קמח התירס, קמח לבן, אבקת אפיה, פרוקטוז ומלח. מוסיפים את המים הרותחים והשמן. שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת שחוממה בתנור מראש. להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה ולאפות 30 דקות או עד שהחלק העליון נהיה חום כהה.
המתכון נכתב ב-16/01/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך