דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

המצרכים:
8 כנפי עוף
½ כוס סויה
½ כוס דבש
1 כפית מיץ מלימון
½ כפית אבקת שום
1 כפית קורנפלור
1 כף שמן שומשום כהה (לא חובה)

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
מפורט
3
1. מכניסים את הסויה, הדבש, הלימון ואבקת השום לסיר ומוסיפים ½ כוס מים.
4
2. מדליקים את האש ומביאים לרתיחה; מבשלים דקה.
5
3. מערבבים את הקורנפלור בקערית עם 2 כפות מים. מכבים את האש, מערבבים היטב את הסויה ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הקורנפלור. מדליקים את האש ומבשלים, תוך ערבוב בכף, דקה ולא יותר; מניחים בצד  שיתקרר מעט.
6
4. מחממים תנור או טוסטר-אובן לחום של 180 מעלות.
7
5. חותכים ארבע דפי אלומיניום מהגליל (באורך 20 ס"מ לערך).
8
6. מערבבים את הכנפיים עם הרוטב.
9
7. מניחים ארבע חתיכות כנף על כל דף אלומיניום ומקפלים.
10
8. מכניסים לתנור החם ואופים כשלשים דקות לפחות או עד שנמאס.
11
9. מגישים לכל ילד 'חבילה' של כנפיים בצלחת ותוספת של הטוגנים שהכנו קודם.
המתכון נכתב ב-16/01/2006