2
1. מכינים את הרוטב: מערבבים את הסויה, קורנפלור, מלח ופלפל.
3
2. שמים שמן בווק. לאחר שהשמן התחמם מוסיפים את הגזר, בצל, כרוב ונבטים ומקפיצים מספר שניות.
4
3. מוסיפים את הרוטב (מסעיף 1) לירקות במחבת ומקפיצים לעוד כדקה וחצי.
5
4. מניחים את התערובת בצד כרבע שעה עד שתצטנן.
6
5. פורסים עלה סיגר ומניחים מהמלית בקצה התחתון.
7
6. מקפלים את שני צידי העלה כלפי המרכז ומגלגלים.
8
7. מחממים שמן עמוק בווק.
9
8. כשהשמן חם מניחים את האגרול בזהירות ומוציאים לאחר שנהיה בצבע חום בהיר.
10
9. מגישים עם רוטב אדום.