3
לרפד בנייר אפייה תבנית קטנה 20 על 20 ס"מ
4
להמיס שוקולד וחמאה בסיר קטן, על להבה נמוכה,עד שנמס, לצנן מס' דקות.
5
לערבב יחד: סוכר,אבקת אפיה, מלח,ביצים ווניל, בקערה בינונית.
6
לטרוף פנימה תערובת השוקולד.
7
לערבב פנימה קמח, עד שאין גושים.
8
לצקת את העיסה לתבנית המוכנה.
9
לאפות בין 22 ל 27 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה , במחצית גובהה, יוצא נקי. (להמנע מאפיית יתר)
10
לצנן על רשת , להוציא ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי.
11
מתקבלים בין 16-20 בראוניז ,תלוי בגודל.
12
יפים להגשה בעטרות נייר. ניתן להקפיאם בהצלחה