2
1. בקערה בינונית מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח. עושים חור גדול באמצע התערובת.
3
2. בקערה אחרת מערבבים ביצה, חלב ושמן. מוסיפים את תערובת הביצה לתערובת היבשה.
4
3. בוחשים עד שהתערובת סמיכה וחלקה.
5
4. בעזרת מצקת קטנה (של ליפתן) שופכים מהתערובת למחבת חם ומשומן קלות. (כרבע כוס מהתערובת לפנקייק בגודל רגיל).
6
5. מטגנים על אש בינונית למשך כ- 2 דקות בכל צד.
7
טיפ: בחנויות לכלי מטבח תוכלו למצוא טבעות מתכת עם ידית, המסייעות לשמור על הצורה העגולה של הפנקייק.