בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קרפ
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות
מצרכים
מצרכים ל-18 מנות:
2
ביצים טרופות
2
כוסות חלב
1
כוס קמח
1 כף
שמן
0.25 כפית
מלח
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:
2
1. במיקסר, מערבבים את כל החומרים, עד שמקבלים בלילה אחידה.
3
2. למחבת משומן, יוצקים 2 כפות מהבלילה. מנערים את המחבת כדי שהבלילה תכסה את רוב שטחו.
4
3. מטגנים עד שהצד התחתון מזהיב. מוציאים מהמחבת.
5
משמנים את המחבת מידי פעם, אם צריך.
המתכון נכתב ב-17/01/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך